torsdag 12 april 2012

F:arna i skogen

Från och med idag går F:arna till skogen ca 8.50-10.00 varje torsdag. Idag inledde vi med fri lek i kojorna som finns kvar sen några år tillbaka. Här bildades det snabbt familjer av olika slag. Vi hade även turen att få se ett förälskat ekorr-par klättrandes upp och ner och hoppandes än hit och än dit i träden.


onsdag 4 april 2012

Utflykt till Havsbadet

Idag har fritids varit och grillat på stranden vid Yngsjö Havsbad. Vi promenerade dit. På långt avstånd kunde vi höra hur havet dånade och förstod redan innan vi kommit dit att det blåste en hel del. Med mycket möda fick vi glöd på kolen, så vi kunde grilla våra korvar.
När vi ätit upp såg vi att Gamla Rönnows fritidshem var på intåg. De hade strandvandrat från Åhus. Lite senare besökte de oss uppe på skolgården också. Tack för att ni kom och hälsade på oss idag Rönnow.

Och Glad Påsk på er alla som läser. Kanske ses vi på Påskcafeet på fredag eller lördag mellan 11-15. Som tidigare år är det föräldrarna i skolans Trivselgrupp som arrangerar det och i år blir det korvgrillning, kaffe, kaka och lotteri här på skolgården.

Välkomna!



måndag 2 april 2012

Utflykt till Kivik

Idag har fritids varit på utflykt nere i Kivik. Vi besökte Kungagraven och var även en stund på stranden i grannbyn Vitemölla. Barnen hittade en bäck som de lekte vid. Vädret var väldigt omväxlande. Ömsom sol och ömsom blåst och snö. Men vi hade mycket roligt. Utflykten blev inte riktigt lika lång som vi från början trodde. Det slutade med att vi åkte hem till fritids och åt vårt mellanmål där för att slippa sitta i blåsten och äta.

Här bjuder vi på lite bilder från utflykten.