onsdag 7 september 2011

Utflykt till Havsbadet!

Nu är det hög tid att göra ett inlägg i vår blogg. Det har hänt en hel massa roliga saker sen skolan började igen, men tiden har varit knapp och att blogga har inte hunnits trycka in bland alla andra saker som medföljer när ett nytt läsår startar. Men nu är fritids igång med sina utflykter igen och här följer lite bilder från vår eftermiddag nere vid Havsbadets grillplats.

Vi har börjat med geocaching på fritids. Läs mer här om ni vill veta mer om detta. Tyvärr fungerade inte vår GPS när vi var på plats utan Therese fick ge fritidsbarnen några muntliga ledtrådar. För hon hade hittat just denna skatt vid ett annat tillfälle och visste var den var.Efter att vi letat skatt lekte vi nere vid vattnet och åt sen grillad korv samt banan och Festis. Johan var kock.
Innan vi skulle åka hem skulle vi gömma en egen Geocach = skatt! Alla 2or, 3or och 4or visste lite mer om det här med att gömma skatter eftersom dem har ägnat sig lite åt det under skoltid också. Här nedan kan ni se vad vår skatt innehåller och hur vi har skrivit upp dess koordinater. Sån tur var fungerade GPSen igen! För att andra ska kunna hitta den måste man anmäla koordinaterna och lite fakta om vår skatt på en särskild hemsida.Vi vår många på vår utflykt idag och det har varit jätteskoj. Vi hade ganska tur med vädret för det regnade bara lite lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.