onsdag 21 mars 2012

Ut i skogen vi tåga...

Idag tyckte vi att det var så fint väder så vi på fritids bestämde med Birgitta i matsalen att vi äter mellanmålet lite tidigare så att vi kan utnyttja tillfället och göra en utflykt till skogen. Det var ett tag sen vi var vid kojorna, men de stod kvar lika ståtliga och fina som sist vi var där. Det tog inte lång tid innan nya "renoveringsprojekt" hade dragits igång. Och konceptet "tjej-kojan och kill-kojan" var fortfarande något som alla var eniga om skulle gälla.
När det inte lektes satt vi och samtalade i gräset och det samtalades om allt mellan himmel och jord. Hur kan det till komma sig att någon som är yngre än mig faktikst ändå kan vara längre än mig? Och vad var det egentligen för hockeylag som Johan hejade på? Hur gamla är vi fröknar? Hur såg golven ut i husen förritiden? Ja det var stor spridning på samtalsämnena. Och det är lite det som är kärnan av fritidshemmet - att vi har stor möjlighet att fånga upp dessa frågor.
Det var jättemysigt att få sitta i solskenet och mysa tillsammans med era barn och vi håller tummarna för att solen fortsätter att skina på oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.